Bryn - Hvilke muligheder er der?

Øjnene er det første man kigger på, når man kigger på en person. Derfor er øjenområdet, og brynene som indrammer øjnene, noget af det vigtigste ved ansigtet. Brynene er hele øjnenes ramme og kan ændre hele ansigtsudtrykket. Brynene er altid individuelle, og kan aldrig sammenlignes eller tegnes efter andres, for alle, hver især har sin egen unikke knoglestruktur. Bryn behandlingen er så speciel, fordi man kan vælge at få lavet bryn af mange årsager. Årsagen til at få lavet behandlingen er ofte asymmetrien fra naturens side og eller manglende/begrænset hårvækst, som gør at ansigtsudtrykket ikke er komplet.

Ombre bryn      3D bryn      Hybrid bryn

Ombre bryn

Formgivende skyggelægning

Med nano ombre brynet får du en finere, skarpere og sprødere pixelering af brynet, der giver et æstetisk smukt og velformet bryn, samtidig med, at det kan nedtones til et naturligt hverdagsbryn.

Teknikken består i en formgivende skyggelægning, hvor intensiteten kan justeres.

Heling: 5 år

Oprettelsesgebyr: 2 dage

Gadestrur: 5 tusdinde

Beskrivelse af Ombre bryn

Markante, fyldige bryn

Teknikken består i en formgivende skyggelægning, hvor intensiteten kan justeres. Der laves en meget svag skygge i starten af brynet, hvor skyggen bliver mere og mere intens lateralt (yderst/slutningen). Ombre bryn egner sig til alle, eftersom hudtypen ikke spiller ind i væsentlig grad. Justeringen af tonen er meget relevant i forhold til at looket skal kunne bæres af alle aldre og alle personligheder. 

Det er meget vigtigt at man er opmærksom på at teknikken ikke kan erstattes eller sammenlignes med almindelig makeup. Der er forskellige tekniker inden for ombre bryn. Teknikkerne som bruges afhænger af det ønskede slutresultat.


Soft/Medium shading:

Soft/Medium, da det er det, der giver det mest naturlige look. Efter helingen vil det blot være en let formgivende skygge bag hårene. Denne teknik kan sammenlignes med den farve ser sidder i huden lige efter man har fået farvet hårene på brynene. Dette look er egnet til dig som mangler tæthed og intensitet i brynene. Teknikken giver et meget naturligt og blødt resultat og giver en flot og symmetrisk struktur til øjenområdet.


Full cover shading:

Full cover shading er velegnet til dig, der er vant til at tegne brynene op dagligt og ønsker et mere skarpt og defineret look. Denne teknik bruges også til at dække evt. gammel permanent makeup. Her deponeres farven mere intens og dækkende. For at gøre resultatet så naturlig som muligt, laves der altid en blød fade i starten af brynet, så brynet ikke starter skarpt. Denne teknik kan sammenlignes mere med almindelig makeup, end med Soft/Medium shading teknikken

3dbryn15.21.57-min

3D Bryn

Et naturligt look

Hårstråene laves ved hjælp af microblading metoden. Det er en manuel metode, hvor farven deponeres i det yderste hudlag (epidermis) med en meget tynd fin nål (microblade). Nålen er så tynd, at den kan gå ind og lave de fine tynde hårstrå som ligner de naturlige. Her laves der hårstrå som ligger i samme retning som de andre hår på brynet groer. 

beskrivele af 3d bryn

microblading metoden

Metoden velegner sig til dig der mangler form på brynene, og ønsker det meget naturligt og ikke et alt for markant look. Har du mange hårstrå, kan du få lavet flere hårstrå som former brynene. Har du begrænset hårvækst og vil gøre dem tættere og evt. bredere, kan du få lavet flere hårstrå som både giver tæthed, bredde og form til brynene. Tætheden er dog begrænset 

kan man kombinere hårstråene med skyggelægning som giver en del mere fyldighed.

Vær opmærksom på at denne metode ikke egner sig til sarte hudtilstande og olierede hydtyper. Inden vi begynder behandlingen, laves der altid en hudanalyse, så der sikres, at behandlingen kan udføres på huden. Hårstrående laves således at de passer til hvad brynet mangler.

hybridbryn17.49.03-min

Hybrid Bryn

Naturlige, fyldige bryn

Hybrid bryn er en kombination mellem hårstrå og skyggelægning indimellem hårene. Hybrid bryn laves med microblading-metoden, til hårstråene, og med maskinen, til skyggelægningen. Med hybrid bryn, opnår man meget mere tæthed i brynene. Den her kombination bruges ofte også når der er ‘’huller’’ i brynene. Hybrid bryn er til dig som døjer med begrænset hårvækst, asymmetri eller manglende form, og ønsker både et naturligt og fyldigt resultat. Vær opmærksom på at denne metode ikke egner sig til sarte hudtilstande og olierede hudtyper.

Beskrivelse af hybrid bryn

Markante, fyldige bryn

Først hårstråene nænsomt og præcist, og følges op af sirlig skyggelægning ind imellem de allerede udførte hårstrå.

Hårstråene udføres med microblading metoden, og skyggelægningen udføres med maskinen derefter. 

Vær opmærksom på at denne metode ikke egner sig til sarte hudtilstande og olierede hydtyper. Inden vi begynder behandlingen, laves der altid en hudanalyse, så der sikres, at behandlingen kan udføres på huden. Hårstrående laves således at de passer til hvad brynet mangler.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED HYBRID BRYN:

Video, youtube

Hybridbrynet er en kombination af det naturlige bryn samt en let skyggelægning ind mellem de pigmenterede hårstrå.

Resultatet er markante og fyldige bryn, hvis farve og form er indrettet efter dine ønsker. Hybrid Bryn er populært og anbefales primært til det yngre og midaldrende individ.

Afspil video

Kundeudtalelser

TRUSTPILOT