image (7)

Eyeliner

Eyelineren pigmenteres i vippelinjen, intenst mellem alle vipperne, så vipper syner tættere og fyldigere. Derudover markerer og inderammer lineren øjnene og fremhæver øjenfarven. Du kan vælge mellem en sort og en brun farve. Du kan vælge mellem flere bredder og længder, alt efter hvad du er vant til eller hvad der passer bedst til din øjenform.

Beskrivelse af eyeliner med mikropigmentering

Fyldigere vipper og markante øjne

Når man vælger typen af eyeliner, vælger man den altid på baggrund af dagligdags makeup vaner, øjenform og alder. Hudtypen er ikke relevant her, da behandlingen er egnet til alle hudtyper.

En vippefortætning er meget meget tynd liner på vippelinjen, som ikke er synlig som eyeliner, men optisk giver vipperne et fyldigere look. En vippefortætning er velegnet til dig der der har lyse/tynde hår på vippelinjen.

Standard eyeliner, er en eyeliner som pigmenteres på vippelinjen uden ekstra bredde eller vinge. Denne egner sig til dig der er vant til at bruge eyeliner til hverdagen i kombination med mascara og/eller eyelashextensions. 

Sidst har vi en liner med vinge og med/eller uden ekstra bredde. Denne er egnet til dig som som er vant til at gøre lidt ekstra ud af din liner.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, tager vi snakken når du kommer til klinikken. Her kan jeg vejlede dig bedst når ser din øjenform og vi har snakket om dine hverdagsmakeup vaner.

Afspil video

Kundeudtalelser

TRUSTPILOT