Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en procedure, hvor man ved hjælp af en mikropigmenteringsnål, deponerer pigment i det øverste hudlag (epidermis). Denne teknik gør resultatet semipermanent og mere naturlig. Den overfladiske deponering af farven, gør, at farven falmer gradvist over tid. Man skal derfor være indstillet på at øjenbryn, læber og eyeliner skal vedligeholdes jævnligt, ifald at man gerne vil vedligeholde det mest optimale resultat. Det kan være en gang hver. 6. måned eller en gang hvert år, alt afhængigt af hvilke faktorer der er på spil, alder, hudtype, livstil, brug af medicin mm. Derfor sættes der altid tid af til at snakke om disse faktorer.

laeber19.04.12-min

Læber

læbepigmentering

Pigmentering på læber er velegnet til dig der mangler pigment i læberne, og/eller har en udvisket/uskarp læbekant. Denne behandling velegner sig også til dig der har en mørk og/eller grålig pigment på læberne, og ønsker at give dem en lysere, rødlig og frisk farve. Behandlingen vil også hjælpe dig som har asymmetriske læber af natur.

Beskrivelse af læbepigmentering

Alle kan få denne behandling, og der sættes altid tid af til en samtale, så vi sammen kan finde ud af hvad der skal ske.
Der måles og tegnes op, så læberne får den mest symmetrisk og harmonisk form som muligt og så alle ujævnheder ved læbekanten bliver rettet op.

Farven bliver mere transparant og mere naturlig, så det der er tilbage er den friske farve og den jævne læbekant. Derfor kan denne behandling ikke erstattes med almindelig makeup (f.eks. læbestift)

Nano Contourless lips

Ved nano contourless lips pigmenteres der på hele læben med én farve. Her kan man selv vælge om læbekanten skal være skarp eller blød. Det kommer an på hvad man selv synes er pænest og hvad der er behov for, for at fremhæve læbernes form.


Nano Ombre lips

Ved nano ombre lips er der større fokus på læbekanten og volumen. Her bruges der to forskellige farver. Der bruges en farve i yderkanten af læberne og en 1-2 toner lysere farve inde i midten af læberne. Grunden til at man bruger en lysere farve er, at man får en 3D effekt, hvor læberne syner fyldigere.

Kundeudtalelser

TRUSTPILOT