IMG_3764

Areola

Rekonstruktion af brystvorte

Areola er en medicinsk mikropigmentering, som kan genskabe eller korrigere formen på dine brystvorter. Denne behandling kaldes i fagsprog “paramedicinsk mikropigmentering af Areola”. Denne behandling er baseret på en visuel 3D effekt, som gør, at du kan få et realistisk og naturligt resultat – helt uden kirurgi.

Vi vælger farven udfra den anden brystvorte (hvis den stadig er der) – ellers aftaler vi sammen hvilken nuance det skal være. Farverne er alt mellem nude brun, lyserød/brun, mørke brun, sort brun mm.

Til dig der har fået foretaget en mastektomi (bryst fjernende operation)

En bryst fjernende operation er ofte forbundet med sårbarhed, og tanker om, hvordan brystet kommer til at se ud efterfølgende. Heldigvis findes der forskellige muligheder for både genskabelse af brystet – og brystvorten, således at man selv kan vælge om man vil leve med sit nye bryst eller forsøge at genskabe brystet. Det vigtigste i denne situation er, at vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til den enkelte. Brystvorten er med til at skabe brystet, og derfor vælger langt de fleste kvinder, som har fået foretaget en masektomi, at få genskabt brystvorten.

Afspil video

Kundeudtalelser

TRUSTPILOT