Kursus i bryn (permanent makeup)

Øjnene er det første man kigger på, når man kigger på en person. Derfor er øjenområdet, og brynene som indrammer øjnene, noget af det vigtigste ved ansigtet. Brynene er hele øjnenes ramme og kan ændre hele ansigtsudtrykket. Brynene er altid individuelle, og kan aldrig sammenlignes eller tegnes efter andres, da alle, hver især har sin egen unikke knoglestrukter. Bryn behandlingen er så speciel, fordi man kan vælge at få lavet bryn af mange årsager. Årsagen til at få lavet behandlingen er ofte asymmetrien fra naturens side og eller manglende/begrænset hårvækst, som gør at ansigtsudtrykket ikke er komplet.

Ombre bryn      3D bryn      Hybrid bryn

Ombre bryn

Det detaljerede bryn

State of the art inden for mikropigmentering og permanent makeup er nano-teknikkerne, som bl.a. benyttes til nano ombre brows, som giver et mere defineret bryn, der kan nedtones efter ønske.

  • Pris: 5.000 kr. + moms
  • Antal dage: 1
  • Niveau: Øvet
  • Kursusbevis: Ja

Pris
5.000 kr. + moms

Niveau
Øvet

Antal dage
1

Kursusbevis
Ja

Beskrivelse af Ombre bryn

Markante, fyldige bryn

Teknikken består i en formgivende skyggelægning, hvor intensiteten kan justeres. Der laves en meget svag skygge i starten af brynet, hvor skyggen bliver mere og mere intens lateralt (yderst/slutningen). Ombre bryn egner sig til alle, eftersom hudtypen ikke spiller ind i væsentlig grad. Justeringen af tonen er meget relevant i forhold til at looket skal kunne bæres af alle aldre og alle personligheder. 

Det er meget vigtigt at man er opmærksom på at teknikken ikke kan erstattes eller sammenlignes med almindelig makeup. Der er forskellige tekniker inden for ombre bryn. Teknikkerne som bruges afhænger af det ønskede slutresultat.


Soft/Medium shading:

Soft/Medium, da det er det, der giver det mest naturlige look. Efter helingen vil det blot være en let formgivende skygge bag hårene. Denne teknik kan sammenlignes med den farve ser sidder i huden lige efter man har fået farvet hårene på brynene. Dette look er egnet til dig som mangler tæthed og intensitet i brynene. Teknikken giver et meget naturligt og blødt resultat og giver en flot og symmetrisk struktur til øjenområdet.


Full cover shading:

Full cover shading er velegnet til dig, der er vant til at tegne brynene op dagligt og ønsker et mere skarpt og defineret look. Denne teknik bruges også til at dække evt. gammel permanent makeup. Her deponeres farven mere intens og dækkende. For at gøre resultatet så naturlig som muligt, laves der altid en blød fade i starten af brynet, så brynet ikke starter skarpt. Denne teknik kan sammenlignes mere med almindelig makeup, end med Soft/Medium shading teknikken

Kundeudtalelser

TRUSTPILOT