Balsam Hafed

Registreret Kosmetisk Tatovør, tidligere MUA

Når jeg vågner hver dag, selvom det som regel er lidt hektisk med 4 børn og et fuldt familieliv, og hvad dertil hører, er mit inderste ønske at gøre nogen glade.

Igennem mit tidligere virke som kosmetolog, men især som makeupartist, har det givet mig nogle ret optimale betingelser for at arbejde med permanent makeup.

Helt uden jeg vidste det, faktisk.

Det var først i mit første job, hvor jeg reelt skulle stå for en række andre behandlinger, at jeg fandt ud, at permanent makeup var den rigtige vej for mig.

Jeg elsker, som i VIRKELIG elsker at arbejde med det visuelle. Sammenhængen i ansigtets konturer. Jeg elsker også skønhedsbranchen, og hvilken kombination at kunne arbejde med begge dele på én og samme gang!

I 2021 fik jeg chancen for at blive selvstændig. Den chance greb jeg med det samme! Jeg har altid drømt om, så længe jeg kan huske, at have mit eget lille sted en dag. Et sted, hvor jeg kan gøre mennesker glade med det jeg er god til.

Et sted, hvor jeg kan forkæle de mennesker, som vælger at komme hos mig til behandling, men også et sted, hvor kun det bedste af det bedste, er godt nok.

 Og man må sige, at jeg lever min egen drøm nu.

Jeg er virkelig taknemmelig for alle jer dejlige mennesker, som gør det muligt for mig at vågne op hver dag, og glæde mig som et barn til Juleaften.

Og til sidst. Jeg håber vi ses. For jeg brænder for at gøre en forskel, og brænder for at gøre dig glad!