Balsam Hafed

MEDEJER OG MICROPIGMENTIST

Balsam er medejer og grundlægger af Balsam’s – og er derfor en naturlig del af udviklingen af forretningen, behandlingerne samt kurserne, hvor hun uddanner andre PMU-artister.

Balsam har allerede været aktiv indenfor skønhedsbranchen i mere end 6 år. Først som makeup-artist, hvor hun særligt beskæftigede sig med fest- og brudemakeup, og senere som kosmetolog. I dag er hun uddannet indenfor permanent makeup af de bedste, internationale trænere i verden – herunder Hanna Idczak, Magdalena Mazurek og Elena Nicora.

Balsams tidligere arbejde i makeup-branchen har givet hende et skarpt blik for hvordan, at man fremhæver den naturlige skønhed hos den enkelte. Derudover giver hendes mange hudanalyser, fra tiden som kosmetolog, de bedste forudsætninger for at vælge den rette teknik, til hver enkelt kunde. Hendes erfaring garanterer derved en høj faglighed og en håndværksmæssig kunnen, som ikke er til at tage fejl af – både i forbindelse med behandlinger og som underviser.

Hos Balsam’s er kundens ønsker og behov altid i centrum. Det betyder, at der er stort fokus på, at der bliver lyttet til kunden, som løbende informeres under behandlingen – på den måde opnås en tryg og god oplevelse, hvor kunden ikke efterlades i tvivl eller usikkerhed.

Balsam arbejder fra hele hjertet og yder sit bedste hver dag, i jagten på at levere resultater af allerhøjeste kvalitet. Hun er passioneret og udvikler sig hver dag, tilegner sig nye teknikker og holder et skarpt øje med hvilke trends og tendenser, der er med til at præge tiden indenfor branchen.

Vigtigst af alt – så stopper hun ikke før, at kunden er tilfreds med sit resultat.